Szukam gry

skorp!on
Site Admin

Szukam gry

Post autor: skorp!on »

Tu można zadawać pytania na temat poszukiwanej gry. Im więcej szczegółów tym lepiej.
Nie podajemy linków do nielegalnych treści.
Konrados

Re: Szukam gry

Post autor: Konrados »

Hej
Szukam gry, w którą kiedyś grałem i zapomniałem tytułu. Był to symulator autobusu. Ale na pewno to nie był Symulator Autobusu ani Bus Driver. Pamiętam, że się między innymi sprawdzało bilety i takie tam. Nie wiem czy była darmowa czy nie. bardzo proszę o tytuł tej gry.
skorp!on
Site Admin

Fernbus Simulator?
Konrados

Post autor: Konrados »

Tak, dzięki, to ta gra :)
BooBoo

Post autor: BooBoo »

Hej.
Szukam gry logicznej , w której korzystało się z maszyny czasu i powstawały klony. Chyba sterowało się robotem i musiał kogoś uratować. Widok jak w platformówkach 2,5D
skorp!on
Site Admin

Cześć

Nie mam pojęcia. Próbuję coś skojarzyć z Twojego opisu, ale nic mi nie przychodzi do głowy oprócz Temporal - https://www.grylogiczne.pl/gry/temporal

Ale tam się nikogo nie ratowało - w każdym z trzydziestu etapów trzeba było dojść do odpowiedniego miejsca. Oraz w grze jest grafika 2D, a nie 2,5D. Sam jestem ciekawy, co to za gra.
Maniek

Post autor: Maniek »

Elo

Potrzebuje nazwy gry logicznej podobnej do Sokobana, w której byłu "dziury z numerami". W zależności od tego jaka cyfra, tyle trzeba było tam wstawic bloków. Gra bardzo stara.
Maxy

Post autor: Maxy »

Witajcie.

Chciałbym jakąś grę logiczną, w którą można grać godzinami. Ale nie chce takiej sieciowej, gdzie trzeba codziennie grać i grindować. Większość gier jest na godzinę lub 2. Np. Monument Valley, które na szczęście było za darmo. Nie chce płacić za grę, która jest krótka.
skorp!on
Site Admin

Czyli szukasz grę z dużą ilością etapów? Próbowałeś np. DROD, Supaplex, BlackShift?
Maxy

Post autor: Maxy »

Dzięki

DROD - tego dotąd nie znałem. Trochę pograłem w dema trzech części i jest nawet fajne. Może kupię bo jest tam wątek fabularny
Supaplex - dawno temu w to grałem. Ostatnio w RnD i Oxrox. Trochę się już nagrałem w ten gatunek gry.
BlackShift - też tego nie znałem. Niestety nie widzę dema aby wypróbować. A ze Steam nie chce kupować w ciemno

Czy są jeszcze jakieś inne fajne gry?
ODPOWIEDZ