Gems of War - czy warto w to grać.
Re: Gems of War - czy warto w to grać.
I jak Ci idzie? jak pety i mityki?
Zrobiłeś 90000 renown?
Tak powoli myślimy o zakończeniu gry. Ja już mniej gram. Załamał mnie brak mimic hoard i 1 żółtego smoka. Zrobiłem ponad 20 wykluć i jeden ze smoków mam 8 razy a żółtego nic. Na dodatek za ostatni niesłuszny ban dali jako rekompensatę gemy.
Zrobiłeś 90000 renown?
Tak powoli myślimy o zakończeniu gry. Ja już mniej gram. Załamał mnie brak mimic hoard i 1 żółtego smoka. Zrobiłem ponad 20 wykluć i jeden ze smoków mam 8 razy a żółtego nic. Na dodatek za ostatni niesłuszny ban dali jako rekompensatę gemy.
Cześć
Sporo powpadało petów i mam 2810pkt. Ale i tak dużo brakuje i kilka blokuje rozwój królestwa.
Może przez ten czas wpadły trzy nowe mityki. Same powtórki.
Z broniami też cienko. Teraz są te nowe orby i wpadają mi inglot zamiast forging (zwykłe). Użyję je na 9 i 10 lvlu. Major mam zero
Chcę do piątku zrobić trzy ostatnie pure. Wpadnie teraz z kampanii parę punktów magii, wiec może się uda.
Ja mam 19 smoków, jeden 7 razy i jeden 5. Mi za to brakuje brązowy. Przestałem kuć, bo to nie ma sensu. Hoard Mimic też nie mam.
Te ostatnie eventy są nudne. I z Mikołajem i Reborn i Journey. Ja praktycznie gram teraz tylko na autopilocie Exlore 12, bo mi się nie chce za bardzo grać
A cou u Ciebie? Jak postępy w grze?
Sporo powpadało petów i mam 2810pkt. Ale i tak dużo brakuje i kilka blokuje rozwój królestwa.
Może przez ten czas wpadły trzy nowe mityki. Same powtórki.
Z broniami też cienko. Teraz są te nowe orby i wpadają mi inglot zamiast forging (zwykłe). Użyję je na 9 i 10 lvlu. Major mam zero
Chcę do piątku zrobić trzy ostatnie pure. Wpadnie teraz z kampanii parę punktów magii, wiec może się uda.
Ja mam 19 smoków, jeden 7 razy i jeden 5. Mi za to brakuje brązowy. Przestałem kuć, bo to nie ma sensu. Hoard Mimic też nie mam.
Te ostatnie eventy są nudne. I z Mikołajem i Reborn i Journey. Ja praktycznie gram teraz tylko na autopilocie Exlore 12, bo mi się nie chce za bardzo grać
A cou u Ciebie? Jak postępy w grze?
PS. Zrobiłem wszystkie Pure - i mam max 
Gratulacje.
To teraz skup się na broni i medalowaniu. Pety same wpadną.
Ja już od dawna trzymam te dragonite. Czekam jak naprawią te błędy.
Teraz to chyba większość osób gra na autopilocie. AI jest żenujące i długo schodzi, ale to wybawienie. Zwiększyli droprate na nysha i anu, więc opłaca się grać.
Ostatnio mniej gram. Kuzyn cały czas gra na pvp i na arenie.
To teraz skup się na broni i medalowaniu. Pety same wpadną.
Ja już od dawna trzymam te dragonite. Czekam jak naprawią te błędy.
Teraz to chyba większość osób gra na autopilocie. AI jest żenujące i długo schodzi, ale to wybawienie. Zwiększyli droprate na nysha i anu, więc opłaca się grać.
Ostatnio mniej gram. Kuzyn cały czas gra na pvp i na arenie.
Hej
Mam około 1100 lvl. Mam kilka pytań
Na co muszę zwracać uwagę, aby np na 1500 nie mieć jakichkolwiek problemów.
Co przede wszystkim powinienem zdobywać? Jak w miarę szybko zdobywać karty i bronie?
Czy ta gra się kończy? Co engamerzy robią w tej grze?
Mam około 1100 lvl. Mam kilka pytań
Na co muszę zwracać uwagę, aby np na 1500 nie mieć jakichkolwiek problemów.
Co przede wszystkim powinienem zdobywać? Jak w miarę szybko zdobywać karty i bronie?
Czy ta gra się kończy? Co engamerzy robią w tej grze?
Musiałbyś trochę więcej napisać o swoim koncie. Bo nie wiem czy zacząłeś od nowa czy powróciłeś po latach. Gra jest teraz trochę inna niż np 2-3 lata temu. Musisz śledzić gemologikę i sprawdzać co brakuje i na czym trzeba się najpierw skupić. Im więcej grasz, tym więcej masz.
Ja mam ponad 1500 i brakuje kilkunastu mityków, forge do upgrade doom i cursed broni i tokenów do medalowania postaci. I królestwa na poziomie 28 to jest max, który osiągnę. Na 1300 się zgapiłem i nie kułem broni w kuźni. Byłem w mało aktywnej gildii i nie miałem też petów.
Musisz dużo grać na explore 12, nawet na autopilocie.
Endgamerzy, o ile tacy są w grze, to raczej grają nonstop na e12 i z nudów robią pvp i eventy by być w top 100. Część osób nie ma szóstego smoka, Diamentiny i Hoard Mimic i dlatego włąnie eksplorują dwunastkę. Zapewne mało kto ma wymedalowane wszystkie troops i wymaksowane bronie (rzadko jest TOD).
Ja mam ponad 1500 i brakuje kilkunastu mityków, forge do upgrade doom i cursed broni i tokenów do medalowania postaci. I królestwa na poziomie 28 to jest max, który osiągnę. Na 1300 się zgapiłem i nie kułem broni w kuźni. Byłem w mało aktywnej gildii i nie miałem też petów.
Musisz dużo grać na explore 12, nawet na autopilocie.
Endgamerzy, o ile tacy są w grze, to raczej grają nonstop na e12 i z nudów robią pvp i eventy by być w top 100. Część osób nie ma szóstego smoka, Diamentiny i Hoard Mimic i dlatego włąnie eksplorują dwunastkę. Zapewne mało kto ma wymedalowane wszystkie troops i wymaksowane bronie (rzadko jest TOD).
Brakuję mi sporo mityków, nie mam wszystkich broni. Gram od 2018, ale miałem 1,5 roku przerwy. Będę niedługo robił pure i expił klasy, bo większość nie ma lvl 70.
A co takiego trudnego jest z tym lvl 28 królestw?
Ja gram na explore 1 lub na 6
Ja już dawno wymedalowałem wszystkie karty, więc nie wiem w czym mają problem wyższe levele.
Nie mogę znaleźć tej gemologiki. W którym miejscu mogę to znaleźć ?
A co takiego trudnego jest z tym lvl 28 królestw?
Ja gram na explore 1 lub na 6
Ja już dawno wymedalowałem wszystkie karty, więc nie wiem w czym mają problem wyższe levele.
Nie mogę znaleźć tej gemologiki. W którym miejscu mogę to znaleźć ?
Jak chcesz klasy wymaksować to explore 1-3. Jak robisz pure to pamiętaj o dużym hoard i królestwie co najmniej 15.
Gemologica to taka strona zewnętrzna ze statystykami i postępem w grze. Można sprawdzić co najpierw robić w grze. Nie mogłeś wymedalować postaci. Pomyliłeś z traits.
Sporo osób ma problem ze zrobieniem Kingdom level 18 - potrzeba dużo book, a one są trudno dostepne. A przerabianie 50 deedsów na 1 book jest drogie i czasochłonne.
Musisz dużo grać. Innego wyjścia nie ma.
Popatrz na gemologika i podaj ile masz kart, ile mityków, ile broni oraz: Upgrade all eligible kingdoms to power level 20, Upgrade all kingdoms to their maximum power level i Reach maximum total power level, Reach maximum total renown
Gemologica to taka strona zewnętrzna ze statystykami i postępem w grze. Można sprawdzić co najpierw robić w grze. Nie mogłeś wymedalować postaci. Pomyliłeś z traits.
Sporo osób ma problem ze zrobieniem Kingdom level 18 - potrzeba dużo book, a one są trudno dostepne. A przerabianie 50 deedsów na 1 book jest drogie i czasochłonne.
Musisz dużo grać. Innego wyjścia nie ma.
Popatrz na gemologika i podaj ile masz kart, ile mityków, ile broni oraz: Upgrade all eligible kingdoms to power level 20, Upgrade all kingdoms to their maximum power level i Reach maximum total power level, Reach maximum total renown
Właśnie korzystam z tej strony i już wiem co poprawić. Mam dużo braków, zwłaszcza petów, klas, broni.
Pomyliłem z levelem. Nie wszystkie karty mam wytraitowane.
Mam 55 mistyków
Upgrade all eligible kingdoms to power level 20 - 13 / 32
Upgrade all kingdoms to their maximum power level - 9 / 37
Reach maximum total power level - 650 / 873
32000 / 92500
To gdzie mam teraz ciągle grać?
Pomyliłem z levelem. Nie wszystkie karty mam wytraitowane.
Mam 55 mistyków
Upgrade all eligible kingdoms to power level 20 - 13 / 32
Upgrade all kingdoms to their maximum power level - 9 / 37
Reach maximum total power level - 650 / 873
32000 / 92500
To gdzie mam teraz ciągle grać?
Graj explore 1-3 dla klas, explore 12 dla medali. Warto, jak sie nie ma zbytnio czasu, co jakiś czas włączać w tle autoplay na explore 12.
Musisz być w jakieś w miarę dobrej gildii, to wówczas łatwiej Ci będzie grać.
Na różnych etapach gry, gra się gdzie indziej. Niektórzy lubią pvp, inni areny, ale głównym miejscem jest explore.
Za tydzień vault, wiec w piątek - niedziela graj dużo na explore 1-3.
Musisz być w jakieś w miarę dobrej gildii, to wówczas łatwiej Ci będzie grać.
Na różnych etapach gry, gra się gdzie indziej. Niektórzy lubią pvp, inni areny, ale głównym miejscem jest explore.
Za tydzień vault, wiec w piątek - niedziela graj dużo na explore 1-3.