Szukam gry
Re: Szukam gry
Sprawdż Blocks 5 i GNU Robbo.
Blocks 5 nie znałem , gra całkiem całkiem. Dosyć skomp[likowana,
w GnuRobbo nie wiem jak zrobić większy ekran (najlepiej full)
Już demo nie grałem w Blocks 5. Więc nie mam zbytnio wiedzy na jej temat.Maxy pisze: ndz lis 23, 2025 9:58 am Blocks 5 nie znałem , gra całkiem całkiem. Dosyć skomp[likowana,
W GNURobbo też dawno nie grałem. Nie pamiętam z jakiego powodu nie chciało mi się grać, ale pewnie z tego właśnie, że nie dało się dać pełnego ekranu.
-
Bruno-Villar
Jakie są Wasze ulubione strategie na zwiększenie zysków w grach MMORPG?
Czy macie sprawdzone sposoby na szybkie zdobywanie lepszych przedmiotów? Szukam skutecznych porad od bardziej doświadczonych graczy.
Coś czuję Bruno-Villar, że zaraz odpowiesz nam sam na to pytanie w kolejnych wiadomościach z innych kont i przemycisz jakiś link 
Re: Jakie są Wasze ulubione strategie na zwiększenie zysków w grach MMORPG?
Bruno-Villar pisze: śr gru 03, 2025 2:23 am Czy macie sprawdzone sposoby na szybkie zdobywanie lepszych przedmiotów? Szukam skutecznych porad od bardziej doświadczonych graczy.
o co chodzi?
To bot. Zarejestrował się z jakiegoś fakeowego maila. Zadał bezsensowne pytanie, więc od razu wiadomo, że to SPAM. Już usunąłem kilka taki akcji.
Zazwyczaj ktoś zadaje pytanie, a za chwile pojawia się jedno lub dwie wiadomości wyglądające jakby ktoś prowadził dyskusje. I w którymś momencie pojawia się link do jakieś strony.
Zazwyczaj ktoś zadaje pytanie, a za chwile pojawia się jedno lub dwie wiadomości wyglądające jakby ktoś prowadził dyskusje. I w którymś momencie pojawia się link do jakieś strony.
Poszukuję starej gierki, w którą grałem na PC (MSDOS) w 1996 roku. KLon Sokobana, ale trzeba było odpowiednie loki ustawiać we właściwym miejscy, aby był wzór. Coś w stylu Konstruktora.
<a href=""https://www.youtube.com/watch?v=5tkae1gcGzo" target=blank>
<a href=""https://www.youtube.com/watch?v=5tkae1gcGzo" target=blank>